Categorieën
blog

Mijn eerste buurtmaaltijd

Door Suzette

Sinds september 2020 zijn ik en mijn zoontje deel van de leefgemeenschap Slotervaart. Door de corona-maatregelen is er lange tijd geen ‘echte’ buurtmaaltijd geweest.

Inmiddels is het een jaar later en gaat het dan toch echt gebeuren: onze eerste buurtmaaltijd! Als we binnen komen lopen, zien we gezellig gedekte tafels en is er een gemoedelijke sfeer onder de gasten die er al zitten. Samuel (mijn zoontje van 2) zei meteen “ja” toen ik vroeg of hij meeging naar “de kerk”. Al snel stapt hij vrolijk rond, spelend met andere kinderen van de leefgemeenschap.

Ik eet een heerlijke maaltijdsoep met lekkere broodjes en praat gezellig met de mensen aan mijn tafel. Ook de buurtdominee schuift even aan en we maken kennis.

De tijd vliegt… snel nog een macarón, en dan is het hoog tijd voor mijn kleine man om naar bed te gaan.

Het was kort, maar krachtig… dat er nog maar vele mogen volgen!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *